2014-12-17 09:21:29• hírek • Szatmár.ro

Három autó ütközött a Lucian Blaga sugárúton - FRISSÍTVE!

Úgy tűnik, hogy nem tartotta be a biztonságos követési távolságot a balesetet okozó autós.

Kedd este baleset történt a Lucian Blaga sugárúton: a portalsm.ro információi szerint egy Ford Fiesta balra akart fordulni a forgalmas sugárútról, hirtelen fékezett, ám a mögötte haladó Rover már nem tudott időben megállni. Az ütközést elkerülendő a Rover vezetője félrekapta a kormányt, ám így is nekiütközött a kisautónak, majd egy Opel Astra típusú személygépkocsinak. a balesetben mindhárom autóban kár keletkezett.

A mentők két személyt a kórházba vittek - egyiküket az összeroncsolódott autóból csak a tűzoltók tudták kiszabadítani.

Az ügyben a rendőrség vizsgálatot indított, a hivatalos sajtközlemény kiadását követően pontosabb részletekkel tudunk szolgálni a baleset körülményeit illetően.

Baleset történt a Lucian Blaga sugárúton

Fotók: portalsm.ro


FRISSÍTVE!
A Szatmár Megyei Rendőrség szerda reggeli tájékoztatása szerint a Rovert a 22 éves erdődi Ioana B. vezette. A fiatal nő nem tartotta be a követési távolságot, ezért futott bele hátulról az előtte haladó Ford Fiestába. Az ütközéstől a Rover átcsapódott a szemközti sávba, ahol összeütközött a szabályosan közlekedő Opellel.

A baleset következtében a Rover vezetője súlyos, az Opelé pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszíni vizsgálatok szerint egyik érintett sem állt alkohol hatása alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: